Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ >

G&G Gluco Control Formula 60 kapszula

Ár:
14.900 Ft
Természetes úton segít a vércukorszint normalizálásában. Javítja a sejtek inzulinérzékenységét. Csökkenti a vércukorszint ingadozását.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 150
Cikkszám: OHGG20241
Egységár: 24.833,33 Ft/100kapsz.

Leírás

A cukor a szervezet fő energiahordozója, amely a vérben glükóz (szőlőcukor) formájában van jelen. A glükóz a vérből a legtöbb sejtbe egy inzulin nevű hormon segítségével jut be, az inzulin tehát csökkenti a vércukorszintet. A cukorbetegségnek nevezett kórkép lényege a vércukorszint szabályozásának károsodása, amely a vércukor emelkedését eredményezi. Cukorbetegségben (inzulin hiányában vagy az inzulin hatásának csökkenésekor) ezért a sejtek nem tudják a glükózt a vérből felvenni, így az a vérben marad. Emellett növekedik a glükóz-újraképzés is a májban. Ezek a folyamatok együtt esen ahhoz vezetnek, hogy tartósan megemelkedik a vércukorszint, melynek hosszabb távon rengeteg káros következménye lesz. .A leginkább gyerekeket és serdülőket érintő, autoimmun betegségként besorolható 1-es típusú cukorbetegséget leszámítva, a cukorbetegek legnagyobb része a 2-es típusú cukorbetegségben szenved.A betegség lassan, lappangva alakul ki, hosszú ideig nem okoz panaszokat. Tipikus esetben a betegek a felfedezés pillanatában általában 45-65 év közötiek, többségük elhízott , és rendszerint már a betegség szövődményei is jelentkeznek náluk. A 2-es típusnál nem az inzulin abszolút hiányáról, hanem az elhízás következtében kialakuló inzulinrezisztenciáról van szó, és ennek következtében alakul ki a magas vércukorszint, akár megemelkedett inzulinszint mellett is.

Figyelemfelkeltő tünetek lehetnek: gyakori szomjúságérzet és gyakori vizeletürítés, homályos látás, lassan gyógyuló sebek, illetve gyakori fertőzések, bőrelváltozások. Elsődleges rizikófaktor az elhízás és a mozgásszegény életmód. Növeli a kialakulás kockázatát a magasabb életkor (45 év felett ), a stresszel teli életmód, a hosszú ideig tartó lelki megterhelés, bizonyos gyógyszerek rendszeres szedése és akár genetikai tényezők is. A diabetes “alattomos” betegség: nem egyszer mire a tünetei megjelennek, már a károsító hatásai, sőt, a súlyos szövődmények is kialakulnak. Ezért érdemes figyelni a betegség első jeleire is, különösen azoknak, akik valamelyik rizikócsoportba tartoznak. Szövődmények lehetnek: fokozatos látásromlás, akár vakság is, vese elégtelenség, elzáródásokat okozó keringési betegségek (érelmeszesedés, agyvérzés, trombózis, koszorúér-betegség, szívizom infarktus), perifériális (leginkább végtagokban jelentkező) keringési problémák, idegrendszeri károsodások, neuropátia, ami érzéskiesésekben és vegetatív működési zavarokban nyilvánul meg. A vegetatív zavarok közé tartozik az impotencia, hasmenés vagy székrekedés, fokozott izzadás, szapora szívverés. A hazánkban végzett évi 5000 amputáció felének oka a cukorbetegség. Cukorbetegeknél átlag 40-szer gyakrabban kerül sor az alsó végtag nem balesetre visszavezethető amputációjára, mint a hasonló korú, nem cukorbeteg lakosságnál.

A személyre szóló, kiegyensúlyozott vércukorszintet biztosító étrend, valamint az aktív, testmozgásban gazdag életmód mellett , a normális vércukorszint fenntartásában fontos szerepet játszik a megfelelően összeválogatott étrend-kegészítők rendszeres fogyasztása is. A G&G szakemberei ezen a téren is segítségünkre siettek, hiszen megalkottak egy olyan professzionális formulát, a Gluco Control-t, amely egy kapszulában tartalmazza a vércukorszintünk normalizálásához hozzájáruló legfontosabb természetes hatóanyagokat.

Fő összetevők

Fahéj kéreg: a fahéj segíthet a vércukorszintet csökkenteni és a diabétesszel megküzdeni azáltal, hogy a fahéj utánozza az inzulint és segít a cukrot a sejtekbe juttatni. Azáltal is segítheti a vércukorszint csökkentését, hogy fokozza az inzulinérzékenységet, amitől az inzulin hatékonyabban juttatja a cukrot a sejtekbe. Továbbá lassítja a gyomor kiürülését az emésztés során, ezzel megelőzheti a vércukorszint ingadozását is.

Eperfalevél kivonat: az eperfalevél-kivonatot a kínai orvoslás már nagyon régóta használja a vércukorszint szabályozására. Az eperfalevélben számos olyan természetes, biológiai úton termelődő vegyület is megtalálható, amelyek hatékonyan csökkentik a vércukor szintjét. Ilyen vegyületek az iminocukor-félék, amelyek segítenek meggátolni, hogy a szervezet az összetett cukrokat egyszerű cukrokká bontsa, így a vércukorszint sem fog drasztikusan megugrani.

Keserű dinnye: őshonos kínai természetgyógyászati alapanyag, hatóanyagi révén csökkenti a vércukorszintet és optimalizálja a cukorháztartást, jelentős hatást gyakorol a glükóz-anyagcsere egyensúlyára, javíthatja a látást, csökkentheti a zsír felszívódásának mértékét.

Myo-inozitol: A myo-inozitol javítja a sejtek inzulinérzékenységét, hozzájárul a túlsúly leadásához, ami elengedhetetlen az inzulinrezisztenciások állapotának normalizálása érdekében.

Alfa-liponsav: az alfa-liponsav természetes úton szabályozza a vércukorszintet, javítja az inzulinérzékenységet, ezért cukorbetegek, inzulinrezisztensek számára nagyon hasznos a pótlása.

Króm: miután a szervezet krómtartalékai optimális szinte visszaállnak, a vércukorszint jellemzően csökken, és a cukoringadozás kezelhetőbbé válik.

Cink: a cink hozzájárulhat a hasnyálmirigy sejtjei által termelt inzulin megfelelő felépítéséhez és működéséhez. Hiánya esetén csökkenhet a sejtek inzulinválasz-képessége, zavart szenvedhet a vércukorszint stabilizálása.

A formula tartalmaz még magnéziumot, B-vitamin komplexet, C-vitamint és D3-vitamint, melyek mind létfontosságúak az optimális vércukorszint fenntartásához.

Szedési javaslat

Az ideális hatás eléréséhez vegyen be 2x1 kapszula Gluco Control-t étkezések után!

Alkalmas vegetáriánusoknak, vegánoknak. Kóser.

Figyelmeztetések

A készítmény szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A szedési javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A dobozt gyermekek elől gondosan elzárva kell tartani! Száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét megőrzi a dobozon feltüntetett időpontig (eredeti angol címke jobb alsó sarka (nap/hó/év)) A legtöbb készítmény átlagos minőség megőrzési ideje kb.1-2 év. Terhes vagy szoptatós anyák, továbbá bárki, aki orvosi kezelés alatt áll, vagy erre szorul, konzultáljon kezelőorvosával!

Termékcsalád Aminosavak
Márka G&G
Származás Egyesült Királyság

Összetevők

Öszetevők 2 vegán kapszulában:

Fahéj kéreg 500 mg, eperfalevél kivonat (5%-os redukóz) 200 mg, myo-inozitol 100 mg, keserű dinnye 100 mg, C-vitamin 90 mg, magnézium (citrát) 10 mg, alfa-liponsav 50 mg, B1-vitamin 40 mg, Cink (pikolinát) 8 mg, B2-vitamin 30 mg, B3-vitamin (nikotinamid) 20 mg, B6-vitamin 10mg, B5-vitamin 10 mg, D3-vitamin (vegán) 20 μg, króm (pikolinát) 300 μg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!