Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ >
Termékek Menü

Bőrápolási tanácsadó

Bőrápolási tanácsadó

Milyennek tapasztalja bőrét?

Bőrünk alapvető minősége, típusa genetikailag meghatározott, velünk született tulajdonság. A bőr egészsége és szépsége életünk során azonban nagymértékben függ táplálkozási és bőrápolási szokásainktól. Az első lépés ahhoz, hogy mindig nagyszerűen nézzünk ki, bőrtípusunk meghatározása. Ennek megfelelően ki tudjuk választani a számunkra legmegfelelőbb természetes kezeléseket és termékeket, melyekkel típusunknak testreszabottan külsőnket élettel telivé varázsolhatjuk, valamint lassíthatjuk az öregedési folyamatokat.

Bőrproblémák viszont jelentkezhetnek bármely bőrtípusnál. Lehetnek genetikai, akár hormonális okokból eredőek, esetlegesen olyan külső hatások, mintpéldául az időjárás vagy a nem megfelelő kozmetikumok és vegyszerek használatának nyomai. A legtöbb embert érintő típusai közé tartozik a dehidratált, napkárosult, érzékeny/irritált, ekcémás, hiperpigmentált, ráncos illetve aknés bőr. 

Ha felkeltette érdeklődését a tudatos, természetes bőrápolás, és szeretne további hasznos információkhoz jutni, olvassa el bőrápolási tanácsadónkat, vagy lépjen kapcsolatba velünk és képzett szakembereinkkel, akik szívesen segítenek és látják el tanácsokkal Önt bőrápolási rutinjával kapcsolatosan.