Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ >

Rólunk

Legyen szép természetesen!

Az Organic Harmony bio üzlet, webáruház és disztribútor egyben, amely organikus bőrápolási és natúrkozmetikai termékekre specializálódott.

A 2009-ben megalapított, Budapest szívében található üzlet koncepcióját olyan hölgyek és urak számára terveztük, akik természetes megoldást keresnek bőrük kíméletes, vegyszermentes, ugyanakkor hatékony ápolására.  

Organic Harmony - Termékek

A napjainkban kapható kozmetikai termékek többségét szintetikus – kőolajszármazékokat tartalmazó – összetevők segítségével állítják elő. Ezek az összetevők egyáltalán nem tekinthetők veszélytelennek sem a fogyasztókra sem a környezetre nézve. Jelentős egészségügyi kockázatot jelentenek a felhasználók számára. Nem csak hozzájárulhatnak a bőrirritáció és az allergiás reakciók megjelenéséhez, de növekvő mértékben játszanak szerepet komoly egészségügyi problémák kialakulásában és környezetünk szennyezésében.

Ez motivált bennünket arra, hogy összegyűjtsük a világ minden tájáról a létező legtisztább összetevőket tartalmazó, ugyanakkor bizonyítottan hatékony, natúr szépségápolási termékeket.

Több mint 60 márkát magába foglaló termékkínálatunkkal olyan vegyszermentes bőrápolási, hajápolási, sminktermékeket és illatszereket kínálunk széles választékban a vásárlóink számára, melyeket természetes és organikus összetevő tartalmuk, állaguk és hatékonyságuk alapján előzetesen teszteltünk. Mindemellett megkerestük a legkiválóbb aromaterápiás termékeket is, melyek segítenek az egészséges test és lélek egyensúly kialakításában és megőrzésében.

Szépségterapeutákból álló csapatunk szigorú biztonsági és hatékonysági szempontok alapján választ ki minden egyes terméket. Termékeink nem tartalmaznak egészségre káros, szintetikus vegyi anyagokat, mint például parabének, mesterséges színezékek és illatanyagok, és nem tesztelik őket állatokon.

Magas hatékonyságú antioxidánsokból, természetes vitaminokból és illóolajokból álló bio minősített termékeink nem csak tökéletes ápolást jelentenek a bőre számára, de hosszútávon segítenek a bőr egészségének megőrzésében.

Organic Harmony - Csapatunk

Tapasztalt szépségterapeutákból, sminkesekből és aromaterápiás specialistákból álló csapatunk tanácsadással, részletes tájékoztatással és aromaterápiás receptekkel nyújt teljes körű segítséget abban, hogy az Ön számára legjobb termékeket és szolgáltatásokat sikerüljön kiválasztania.

Hosszú távú, bizalmon alapuló kapcsolatunk a termékgyártókkal és hivatalos forgalmazókkal lehetővé teszi, hogy természetes kozmetikumainkat versenyképes áron biztosítsuk vásárlóink számára a magas szintű termékminőség megőrzése mellett.  

Az Organic Harmony által kínált bio kozmetikumokkal Ön szakértő kezekben és biztonságban érezheti magát!