Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ >
Termékek Menü

Ingyenes szállítás

Személyes átvétel

Kínálatunk egy része Kertész utcai üzletünkben is megtekinthető, tesztelhető, illetve megvásárolható.

Javasoljuk, hogy rendelje meg online a megvásárolni kívánt termékeket, illetve bátran keressen minket telefonon vagy e-mail-en keresztül azok bolti elérhetőségével kapcsolatosan.

Szállítási díj: személyes átvétel esetében a szállítás ingyenes.

Fizetési módok: helyszínen készpénzzel vagy bankkártyával, online bankkártyával vagy előzetesen banki átutalással.

kapcsolat és nyitva tartás >

térkép és útvonalak >


Házhozszállítás futárszolgálattal

A megrendelt terméket a Fáma futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani Önnek a megadott szállítási címre.
A számlázási cím lehet eltérő a kiszállítási címtől. (pl.: munkahely).

Szállítási díj - Magyarországon: 14 900 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. 14 900 Ft alatti vásárlás esetén a szállítási díj 990 Ft.

Fizetési módok: utánvét (készpénzzel a futárnak), online bankkártyával, vagy előzetesen banki átutalással.

Magyarországi címre történő szállítás esetén a kiszállítási idő 1-3 munkanap.


Pick Pack Pont

A Pick Pack Pont szolgáltatás költség- és időhatékony kézbesítési megoldást kínál az online vásárlók számára. Ügyfeleink kényelmesen, és gyorsan vehetik át rendeléseiket, igazodva napjuk menetéhez.

Pick Pack Pont partner üzletek: Inmedio, Relay, MOL, OMV, Avanti, Avia, Playersroom, Sportfactory, Playmax valamint a Co-op hálózat boltjai. A több, mint 700 Pick Pack Pont 240 településen elérhető.

Szállítási díj - Magyarországon: 14 900 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. 14 900 Ft alatti vásárlás esetén a szállítási díj 1190 Ft.

Fizetési módok: Pick Pack Pont helyszínén készpénzzel vagy bankkártyával, online bankkártyával, vagy előzetesen banki átutalással.

Magyarországi címre történő szállítás esetén a kiszállítási idő 2-3 munkanap.


Foxpost

A FOXPOST egy egyszerű, kedvező áru, megbízható és időtakarékos csomagátvételi mód, amellyel a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban veheti át a csomagját.

Kérje megrendelését bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt: a választott bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor, a napi teendőihez igazodva várakozás, sorban állás és adminisztráció nélkül, garantáltan sérülésmentesen veheti át a megrendelt termékeit.

Csomag állapotáról folyamatosan tájékoztatást küldünk: emailben értesítjük arról, amikor átadjuk a FOXPOST-nak a csomagját, ők másnapra kiszállítják az Ön által választott automatába és küldenek Önnek egy sms-t, amely egy egyedi nyitókódot tartalmaz. Csupán ezt a kódot kell beütnie az automata érintőképernyőjén ahhoz, hogy a megfelelő rekesz ajtaja kinyíljon és kézhez vehesse a vásárolt termékeket. Minderre három nap áll rendelkezésre, eddig tárolódik a csomag az automatában.

Amennyiben utánvétes fizetést választ, a kód beütése után még egy fizetési tranzakció következik, melyet kizárólag bankkártyával tud lebonyolítani szintén az automatánál.

Csomagjának útját egyszerűen nyomon tudja követni, ha az emailben küldött csomagszámot begépeli IDE.

FOXPOST automatán keresztül (amennyiben a terméket eredetileg is FOXPOST automatán vette át) a csomagot is ingyenesen visszaküldheti: ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheti az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

Országosan már több mint 60 FOXPOST csomagautomata áll rendelkezésére, az alábbi listában tudja megkeresni az Önhöz legközelebb esőt: FOXPOST csomagautomaták listája.

Szállítási díj - Magyarországon: 14 900 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. 14 900 Ft alatti vásárlás esetén a szállítási díj 990 Ft.

Fizetési módok: utánvét, online bankkártyával, vagy előzetesen banki átutalással.

Magyarországi címre történő szállítás esetén a kiszállítási idő 2-3 munkanap.


Szállítás külföldre

Európai Unió

  • Expressz házhozszállítás UPS által: 3 600 Ft.
  • Szállítási idő: Feladás után 1-3 munkanap.
  • Nyomkövetési számmal ellátott.

Európa (nem Európai Unió tagállam) | Egyesült Államok | Ázsia | Ausztrália | Közel-Kelet

  • Expressz házhozszállítás UPS által: 10 500 Ft.
  • Szállítási idő: Feladás után 2-5 munkanap.
  • Nyomkövetési számmal ellátott.