Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. <a href="/privacy-policy">További információ > </a>

Propolisz

A méhek által készített, kaptár lezáró és védő funkciókat ellátó propoliszt az ember ősidők óta használja természetes fertőtlenítő és tartósító hatása révén.

A kutatók megállapították, hogy a propolisz több, mint 300 alkotóelemből áll, ráadásul a legtöbbjük ezek közül polifenolok különféle alakjai. A polifenolok antioxidánsok, amelyek a testen belül veszik fel a harcot a betegségekkel és a sérülésekkel szemben. Főként ezért is vált népszerű természetes bőrápoló és gyógyhatású készítménnyé a propolisz.

Előnyei a bőrápolásban

Gombaölő, gyógyhatású és antioxidáns tulajdonságai révén csökkenti a gyulladást ezáltal kiválóan alkalmazható aknés és egyéb gyulladásos bőrproblémák esetén.

Serkenti a kollagéntermelést és védelmet nyújt a káros környezeti hatások ellen.

Hatékonyan alkalmazható korpásodás ellen, valamint szájápolási termékekben fertőtlenítő és antibakteriális tulajdonságai révén.

Fontos

Amennyiben allergiás a méh csípésre, illetve egyes méhészeti termékekre, legyen óvatos a propolisz tartalmú termékekkel.

 

Termékcsalád
Márka
Bőr probléma (arc)
Hajtípus
Rendezés: