Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. <a href="/privacy-policy">További információ > </a>

Béta-hidroxi savak

Kozmetikai formulákban a béta-hidroxi sav (BHA) kifejezés legtöbbször a szalicilsavat takarja, amely egy természetesen előforduló, fűzfa kéregből nyert BHA. A béta-hidroxi savak hámlasztó és pórustisztító hatásúak. Természetes bőrnyugtató tulajdonságaik révén kiválóak gyulladásra hajlamos érzékeny, aknés bőrtípusokra. A BHA savak hámlasztó hatásúak a bőr felszínén, valamint mivel zsírban oldódnak, pórustisztító hatással is rendelkeznek.

Tudjon meg többet a BHA savakról >

Termékcsalád
Márka
Bőr probléma (arc)
Rendezés: