Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. <a href="/privacy-policy">További információ > </a>

Aloe Vera

Az aloe vera az egyik legrégebb óta ismert gyógyhatású növények egyike, amelyet már az ősidőkben is használtak. A természet "csoda növény"-eként számon tartott aloe vera sok kultúrában már a Biblia előtti idők óta szorosan kapcsolódik az orvosláshoz és a bőrápoláshoz.

A magas víztartalmú aloe vera növény olyan bioaktív vegyületeket tartalmaz, amelyek A, B, C, D, E vitaminokban, valamint olyan ásványi anyagokban, mint például magnézium, kálium és cink-ben gazdag. Ezek mind-mind hozzájárulnak az aloe verának tulajdonított gyógyító és gyulladáscsökkentő hatásokhoz.

Előnyei a bőrápolásban

Az aloe vera jól ismert nyugtató és gyulladáscsökkentő tulajdonságairól, valamint kozmetikai készítményekben is igen népszerű összetevő.

Különösen ajánlott száraz, érzékeny és gyulladásra hajlamos bőrre.

Nyugtató hatásán kívül serkenti a sejtmegújulást, javítja a bőr textúráját és rugalmasságát, használata során a bőr feszesebbé és ragyogóbbá válik.

Termékcsalád
Márka
Bőr probléma (arc)
Rendezés: