Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ >

Sisal

A merev, tartós és nem statikus sisal szálakat az agavé kaktuszból nyerik, amelyeket ezután testápolási kesztyűkhöz és kefékhez használnak fel. Az egyik legkiválóbb természetes szál-anyag, amely hatékonyan radírozza a bőrt, ezáltal visszaadja a bőr egészséges fényét, valamint fokozza a keringést.

Fenntartható erőforrás és minimális környezeti hatással bír, hiszen nem szükséges vegyi permetezőanyagokat használni: a gyomlálást kézzel végzik, a gyártás pedig gépiesített. A sisal értékes takarmánynövény a mézelő méhek számára is, hiszen virágzási periódusa igen hosszú ideig eltart.

Előnyei a bőrápolásban

  • Mélytisztítás: Kitisztítja az eltömődött pórusokat és eltávolítja a szennyeződéseket, ezáltal felfrissült, tiszta bőrt eredményez.
  • Hámlasztás: Eltávolítja az elhalt hámsejteket a bőrfelszínről, így a hidratáló és az egyéb aktív bőrápoló összetevők könnyebben hatolnak be a bőrbe. Az eredmény puhább, ragyogóbb és hidratáltabb bőr.
  • Méregtelenítés: Serkenti a nyirokrendszer működését, így az hatékonyabban választja ki a méreganyagokat.
  • Regenerálás: Stimulálja a vérkeringést és a sejtmegújulást, ezáltal egészségesebb, fiatalosabb bőrt eredményez.

Termékcsalád
Márka
Rendezés: