Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ >
Termékek Menü

Alteya Organics Fehérüröm (Artemisia absinthium) illóolaj - bio 5ml

Ár:
2.490 Ft

Az ajurvédikus gyógynövény kultúrában gyakran "zöld gyömbérként" emlegetett fehérüröm kiválóan kezeli a stresszt és a depresszív tüneteket, például az alvászavart, az inszomniát vagy a fáradtságok. Ezen kívül a menstruációs fájdalmakra, a lázra is jótékony hatással van, valamint segít megszabadítani a belső parazitákról, férgektől és felgyülemlett méreganyagoktól a szervezetet. Emésztést könnyítő hatásáról is ismert.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 25
Cikkszám: OHALEO030
Egységár: 49.800 Ft/100ml

Leírás

Latin név (faj): Artemisia absinthium.

Származási hely: Bulgária.
Növénycsalád: Asteraceae.
Előállítási mód: desztilláció.
Felhasznált növényi részek: virágos részek, gallyak.
Szín: zöldes.
Parfüm jegy:
fejjegy.
Illatprofil: fűszeres, meleg, keserű.

Használat

  • diffúzerekben és párologtató készülékekben használva a fehérüröm tonizálja a testet és a lelket egyaránt
  • masszázsolajokba és fürdővízbe keverve relaxáló hatású

Összetevők / INCI: Artemisia absinthium (Wormwood) Essential Oil.
Főbb kémiai összetevők: alpha-thujone, beta-thujone, geranyl propionate, linalyl acetate, myrcene, sabinene, trans sabinol, and trans sabinyl acetate.
Párosítás: jázmin, narancs, levendula, tömjén, manuka, ylang-ylang.

Minősítés

  • 100%-os természetes (USDA organikus minősítés).
  • Vegán.

Általános biztonsági figyelmeztetések >

Termékcsalád Illóolajok
Illóolaj terápiás hatásai Tisztító
Márka Alteya Organics
Illatprofil Édes-fűszeres
Minősítések Bio minősített
Származás USA

Növény

A fehérüröm illóolajat egy apró cserjéből nyerik, amely Európában és Észak-Amerikában őshonos. Latin nevében az Artemisia a görög Artemisz istennő nevére utal, ugyanis az ő adományának tartották magát a növényt, az Absinthium pedig a fehérüröm görög nevének latinosított változata.

A fehér üröm növény évszázadokra visszanyúló népgyógyászati történelemmel rendelkezik, azonban leginkább az abszint alkoholos ital összetevőjeként lett igazán ismert - melyet a művészek gyakran fogyasztottak kreativitást stimuláló hatása miatt. Mivel az illóolajban nagy mennyiségben található tujon vegyület, terépiás használata különös odafigyelést igényel, valamint hosszútávú használata nem ajánlott.

FIGYELEM: Ezt az erőteljes illóolajat nagyon kis mennyiségben alkalmazza. Nem használható terhesség esetén és szoptatási időszakban.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!