Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ >
Termékek Menü

Alteya Organics Édeskömény (Foeniculum vulgare) illóolaj - bio 5ml

Ár:
1.890 Ft

Ez az aromaterápiában gyakran használatos illóolaj megnöveli az anergiaszntet, stimulálja a szellemi jelenlétet, a tisztán látást és a fókuszt. Ezen kívül számos emésztési probléma esetén alkalmazható, jótékony hatással van a súlycsökkenésre valamint hatékony megoldást nyújt olajos illetve érett bőr esetén.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 19
Cikkszám: OHALEO009
Egységár: 37.800 Ft/100ml

Leírás

Latin név (faj): Foeniculum vulgare var. dulce.

Származási hely: India.
Növénycsalád: Umbelliferae (Apiaceae).
Előállítási mód: desztilláció.
Felhasznált növényi részek: magok.
Szín: sárgás.
Parfüm jegy:
fejjegy.
Illatprofil: édes-fűszeres.

Használat

Az édeskömény olaj hatékonysága és legjelentősebb jótékony tulajdonsága az emésztést segítő hatásában rejlik - segít túlsúly és narancsbőr esetén, tónusossá teszi a bőrt.

  • Diffúzerekben, párologtató készülékekben használva megnöveli az energiaszintet, valamint erőt ad.
  • Masszázsolajokba illetve fürdővízbe keverve csökkenti a puffadással és székrekedéssel járó tüneteket. Vízhajtóként is alkalmazható.
  • Kozmetikumokhoz keverbe általános jótékony hatást fejt ki minden bőrtípus számára. Gyorsítja a sebgyógyulást, élettel telivé varázsolja a fáradt, fakó arcbőrt, tisztítja az olajos bőrt és felveszi a harcot a ráncokkal szemben. Narancsbőr esetén az érintett testfelületen alkalmazható.

Összetevők / INCI: Foeniculum vulgare dulce (Sweet Fennel) Oil.
Főbb kémiai összetevők: a-pinene, myrcene, fenchone, trans-anethole, methyl chavicol, limonene, 1,8-cineole, anisic aldehyde.
Párosítás: geránium, levendula, rózsa, szantálfa.

Minősítés

  • 100%-os természetes, bevizsgált illóolaj (USDA organikus minősítés).
  • Vegán.

Általános biztonsági figyelmeztetések >

Márka Alteya Organics
Illóolaj terápiás hatásai Energetizáló
Termékcsalád Illóolajok
Illatprofil Édes-fűszeres
Bőr probléma Olajos & kombinált
Minősítések Bio minősített
Származás USA

Növény

Latin nevében megtalálható "foenum" szó jelentése széna. Akár 2 méter magasra megnövő, kétéves vagy évelő növény, zöld, tollszerű levelekkel és aranysárga, méhek által igen kedvelt virágokkal.

Az ókori kínai, egyiptomi és római kultúrákban nagyon népszerű gyógynövény volt, használói az élettartam megnövelését, bátorságot és erőt reméltek tőle. A látás javítására, kígyómarás gyógyítására, kólika és bolhák ellen is használták.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő